I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Deveta „Štrudlijada“ u MZ „Žarko Zrenjanin“ okupila lep broj takmičara

Na zadovoljstvo velikog broja ljubitelja domaćih slatkih specijaliteta, članovi i volonteri Osnovne organizacije Crvenog krsta „Žarko Zrenjanin“ održali su u prostorijama mesne zajednice devetu po redu „Štrudlijadu“.

Na ovogodišnju manifestaciju prijavilo se blizu dvadeset domaćica, koje su po receptima njihovih majki i baka umesile i ispekle više vrsta štrudli. Na trpezi su se našle štrudle od sira, rogača, maka, belog maka, višanja, malina…

Fordomanija

Prema oceni žirija, prvo mesto je osvojila Sandra Novaković, druga je bila Tamara Bojanić, dok je treće mesto pripalo Ljubinki Odžin.

Pored slatkih specijaliteta pripremanih za ocenjivanje, učesnici su darovali po još jednu štrudlu, koje su podeljene korisnicima toplog obroka programa „Narodne kuhinje“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Organizatori su prisutnima priredili i kratak kulturno-umetnički program, u kom su nastupili učenici Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh