I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Deo naselja Ruža Šulman i dalje neprohodan

Nakon sanacije cevi koja 13. decembra pukla u naselju Ruža Šulman, u blizini zgrade broj 45, mesto na kome su izvođeni radovi ostalo je ograđeno i neprohodno za vozila. Odgovor zbog čega je jedan deo prometnog puta u krugu naselja zatvoren već mesec dana, potražili smo u Javno komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija“.

– Zbog potreba sanacije bilo je neophodno izvršiti raskopavanje veće površine samog kolovoza, a nakon završetka radova prostor je obeležen saobraćajnom signalizacijom radi bezbednosti učesnika u saobraćaju. Saobraćajna signalizacija ostaće na toj lokaciji dok se ne steknu uslovi da se kolovoz vrati u prvobitno stanje. Da bi se stekli uslovi za asfaltiranje, neophodno je da se na mestu izvođenja radova u potpunosti slegne zemlja. Svako vraćanje u prvobitno stanje dok ne dođe do sleganja zemlje, prouzrokovalo bi propadanje kolovoza, čime bi došlo do ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, a moglo bi da dovede i do oštećenja same vodovodne mreže. Vreme potrebno da se u potpunosti slegne zemlja nije moguće predvideti, zavisi od više faktora: vlažnosti same zemlje, vremenskih uslova, kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Gajin dodaje i da njihove službe „obilaze lokaciju, da po potrebi dodaju nove količine zemlje i vrše neophodne radnje u sklopu priprema za vraćanje površina u prvobitno stanje“.

I Taxi Zrenjanin

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh