I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dečji osmesi i igra, i danas ukrasili Trg slobode (VIDEO)

Uprkos tmurnom vremenu, nekoliko desetina dece, njihovih vaspitača i učiteljica, se okupilo na Trgu slobode, da bi obeležili „Dečju nedelju“. U današnjoj akciji su učestvovala deca iz vrtića, kao i učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola. Najmlađi su oslikavali trg kredama u boji, a starija deca su se takmičila na sportskom poligonu.

„Još jedna lepa akcija u okviru „Dečje nedelje“. Danas su sa nama bili predškolci, i deca iz nižih razreda osnovnih škola. Imali smo oslikavanje i ulepšavanje trga, crtala su deca iz vrtića. Trenutno je u realizaciji jedan vid sportskog dana. Današnju aktivnost realizuju zajedno Sportski savez grada Zrenjanina i Savez za školski sport, u saradnji sa školama. Imali smo priliku da se svi isprobamo na poligonu, i da se malo bavimo sportom. Ovo je takođe prilika, da još jednom pošaljemo lepu sliku sa našeg gradskog trga, da svi vide kako obeležavamo „Dečju nedelju“. Šaljemo onu pravu sportsku sliku, jer Zrenjanin je između ostalog i grad sporta.“- naglasio je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura

PerSu marketi

Deca su podjednako uživala u igri , kao i u sportskom poligonu. Na poligonu su se oprobale i pojedine učiteljice.

Svi su se složili da im prepreke nisu bile teške, i da im je prijao boravak na svežem vazduhu. Najzanimljivija prepreka su im bile lestvice. Devojčice i dečaci su izrazili želju, da češće imaju prilike da učestvuju u ovakvim dešavanjima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh