I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dečja nedelja u biblioteci i kviz „Šta znaš o bajkama“

U saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u okviru Dečje nedelje, tradicionalno organizuje kviz za predškolce Šta znaš o bajkama.  

U kvizu koji će se održati na Dečjem odejenju biblioteke od 27. septembra do 5. oktobra učestvovaće predškolci iz 15 zrenjaninskih vrtića, prema sledećem rasporedu:

Četvrtak, 27.9.

Fordomanija

9.00 Zvezdica – Cvrčak

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

10.00 Sunčica – Crvenkapa

Petak, 28.9.

9.00 Kolibri, Čika Jova Zmaj, Snežana

10.00 Maslačak – Bambi

Ponedeljak, 1.10.

9.00 Dečja radost – Neven

10.00 Poletarac – Biberče

Utorak, 2.10.

9.00 Alisa – Leptirić

FINALE:  5. 10. 2018.

Tačnan termin održavanja finala kviza u kojem će učestvovati vrtići sa najvećim brojem bodova biće saopšten blagovremeno.

Moto ovogodišnje Dečje nedelje je „Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja“.

Cilj organizovanja ovakve vrste programa jeste promovisanje dečje književnosti, ranih čitalačkih navika i usmeravanje dece na rešavanje zadataka kroz timski rad.

Početkom svake školske (upisne) godine, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ organizuje besplatan kolektivni upis predškolaca u Biblioteku, sa osnovnom idejom ranog usmeravanja dece prema knjizi i čitanju, a svoju besplatnu člansku karticu, tradicionalno, dobijaju i prvaci zrenjaninskih osnovnih škola.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh