I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dečiji vašar u OŠ „Žarko Zrenjanin“

Tradicionalni dečiji vašar u OŠ “ Žarko Zrenjanin“ po navici je jedan od masovnijih među osnovnim školama što je potvrđeno i danas u holu te škole. Mali „trgovci“, učenici šesnaest odeljenja nižih razreda, imali su priliku da pokažu kreativnost i prezentuju svoje “ proizvode “ kako bi nešto zaradili. Od ukrasa za kosu, cveća, rukotvorina, crteža do kolača i sitnih životinja – na svemu su „tvrdili pazar“ i lepo zaradili. Trgovanje se naročito svidelo đacima prvacima jer im je ovo bio prvi vašar u životu.

 – Ovaj vašar je organizovan u okviru dečije nedelje i praktikujemo ga svake godine – kaže za naš portal učiteljica Jasna Vujadinović koja vodi jedan od prvih razreda. Prema njenim rečima veliki doprinos i podršku svaki put daju i roditelji pripremom sitnih kolača, kokica, aranžmana i svakako pomaganjem najmlađima koji se ne snalaze sa novcem.
Najveći kupci na današnjem vašaru i jesu bili roditelji, učenici starijih razreda, deca međusobno…Dečiji školski vašar održava se dva puta – po jednom u svakom polugodištu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh