I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

˝Soundlovers˝ objavio video i najavio proslavu decenije svog postojanja

Festival elektronske muzike koji je u proteklih 9 godina u Zrenjanin dovodio imena sa samog vrha svetske DJ scene, Soundlovers festival, zvanično je započeo kampanju za jubilarno deseto izdanje festivala – Soundlovers X.

Kako organizatori navode, očekivanja za ovogodišnji festival su velika, a Soundlovers X sa sobom donosi puno novina koje će se dopasti mnogim Zrenjanincima i klaberima.

I Taxi Zrenjanin

Presrećni smo što konačno možemo da najavimo deseti jubilarni festival na koji smo jako ponosni. Ove godine, očekuje nas po mnogo čemu bolji, veći i ozbiljniji festival, sa različitim muzičkim žanrovima i novinama koje će se mnogima dopasti, poručili su organizatori festivala.

Soundlovers i ove godine u prostoru letnje Kino Bašte

Svi ljubitelji elektronskog zvuka će u pravim letnjim ˝vibracijama˝ i ove godine tradicionalno uživati u prostoru letnje Kino Bašte, a festival će se održavati u periodu od 20. do 22. jula.

Tri dana svetskog zvuka i vrhunskih izvođača, i ovog leta stižu u Zrenjanin. Pretprodaja early bird karata po ograničenim količinama kreće 10. maja i ona će trajati do samo 1. juna, dodali su.

Cena early bird karte iznosiće 590 RSD

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte kako je protekao prošlogodišnji Soundlovers festival

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh