I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Deca iz „New age School“ donirala televizor Dečijem odeljenju

i love zrenjanin tv

Deca škole stranih jezika „New age School“, njih četrdeset dvoje, učini su nesvakidašnji gest kada su pre nedelju dana izvođenjem predstave prikupila sredstva za Dečije odeljenje u zrenjaninskoj bolnici.

U dogovoru sa vlasnicom škole, Matildom Vencel, pripremili su predstavu povodom 400 godina od smrti Vilijema Šekspira, ulaznice su naplaćivali i tako prikupili sredstva od kojih su kupili televizor.

donacija-decijem-odeljenju

-S obzirom da je dosta dece bar jednom ležalo na ovom odeljenju, poznato im je kakve su mogućnosti pa su rešili da to promene i ulepšaju boravak onoj deci koja na kratko, tokom lečenja, moraju biti ovde. Oni su kroz ovaj projekat spojili korisno i lepo, i zapravo pokazali koliko su veliki ljudi, rekla je Matilda Vencel.

Fordomanija

Ona je dodala i da ovaj će ovaj projekat biti nastavljen bar dva puta godišnje u narednih pet godina, i da će donacije biti usmerene Dečijem odeljenju. Medicinsko osoblje predvođeno načelnicom dr Tatjanom Stanković, prijatno je bilo iznenađeno ovim gestom.

-Svaka donacija za nas znači puno i htela bih da se zahvalim deci za njihov trud, kao i njihovim roditeljima za izdvojena sredstva i vlasnici škole, na zajedničkoj želji i ideji da pruže pomoć Pedijatrijskoj službi. Pozvala bih i sve pojedince i organizacije da pruže podršku ukoliko mogu, jer nam je neophodno dosta toga, rekla je dr Stanković.

Prema njenim rečima, neophodni su klima uređaji, posteljina i manji aparati.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh