I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Deca iz Belog Blata priredila doček rodama

Prolećnim maskenbalom i šetnjom kroz ulice Belog Blata, mališani i učenici tamošnjeg vrtića i Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ priredili su tradicionalnu dobrodošlicu rodama.

Nakon šetnje, najmlađi su se zajedno sa svojim roditeljima, bakama, dekama, učiteljima i meštanima okupili u centru naselja, gde su u sklopu kulturno-umetničkog programa otpevala jedinstvenu beloblatsku himnu posvećenu rodama. Ovim zanimljivim nastupom iskazali su ljubav i brigu prema prirodi i žvotinjama.

I Taxi Zrenjanin

Direktor Osnovne škole Milan Nedeljkov je istakao, da je poseta – bez obzira na radni dan –  bila velika i izrazio je zahvalnost svima koji su podržali ovu tradicionalnu manifestaciju, a posebno roditeljima, koji su pomogli u izradi zanimljivih maski.

– Verujući da ćemo ovakvim skromnim pristupom, ali sa puno emocija uspeti da zadržimo naše rode, čak i da povećamo njihovo prisustvo kod nas, pozdravljamo sve prijatelje sa željom da u svim delovima naše zemlje bude još  više roda, ili bar da ih ne bude manje – rekao je direktor škole.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pišu: Milan Nedeljkov i Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh