I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Deca bez roditeljskog staranja u poseti Belom dvoru

Tridesetoro dece bez roditeljskog staranja sa teritorije Grada Zrenjanina posetilo je Beli dvor u okviru tradicionalnih Uskršnjih prijema koje organizuju Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i princeza Katarina Karađorđević.

Ovakvi izleti deo su aktivnosti koje Centar za socijalni rad Zrenjanin organizuje u okviru brige o deci bez roditeljskog staranja, a takvih je trenutno 135.

beli-dvor

Izleti i aktivnosti u vreme prazničnih dana, Nove godine i Uskrsa, obavljaju se svake godine i deca ih sa nestrpljenjem očekuju.

I Taxi Zrenjanin

– Poseta Belom dvoru će svakako deci ostati u lepom sećanju. Posle svečanog prijema, deca bez roditeljskog staranja, deca sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, romska deca, deca izbeglica i raseljenih lica, svi uzrasta od tri do 15 godina, družila su se, igrala, pevala i uživala u tradicionalnoj Uskršnjoj potrazi za jajima u parku ispred Belog Dvora. Nakon toga, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević uručili su im poklone – igračke, knjige, slikovnice i paketiće sa slatkišima, koje je za „Fondaciju princeze Katarine“ obezbedio veliki broj donatora iz Srbije i inostranstva, kažu za portal I love Zrenjanin u Centru za socijalni rad.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

beli

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh