I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„Dani piva“ uspešni, iako nije oboren rekord u ukupnoj posećenosti (VIDEO)

Organizatori održanih „Dana piva“ predstavili su danas zvanične rezultate posećenosti manifestacije. Pušten je i promotivni film koji je doslikao atmosferu koja se odvijala u glavnoj ulici i gradskim trgovima, a zatim su se novinarima obratili gradonačelnik Čedomir Janjić, pomoćnik direktora Turističke organizacije grada Zrenjanina Sanja Petrović i PR manifestacije Jadranka Janković Nešić.

Foto: zrenjanin.rs

-Iza nas je nezaboravnih sedam dana i noći. Posetilo nas je preko 400.000 ljudi. Subota nas je, zbog vremenskih uslova, malo omela da oborimo najveće rekorde, ali opet ih imamo. Nastup filharmonije je bio najposećeniji do sada sa 20 000 gledalaca, a koncert grupe „Bijelo dugme“ je, prema procenama policije, pratilo 54 000 ljudi. U petak veče, u našem gradu je bilo ukupno 100 000 ljudi. Ono što je najvažnije, jeste to da je sve proteklo u najboljem redu, bez incidenata, i bez saobraćajnih nezgoda. Sve travnate površine su očuvane, a komunalne službe su besprekorno radile svoj posao i održavale čistoću u gradu. U 7 ujutru kada mnogi od nas dolaze na posao, grad je bio čist, i nisu se mogli zateći tragovi od prethodne večeri. Veoma je bitna slika koju smo svi mi zajedno poslali. Svi su otišli sa lepim utiscima, i to će biti pokretač za dolazak turista u naš grad. Imali smo nekoliko novina, u vidu održavanja simpozijuma o pivarstvu, i gostovanje panoramskog autobusa za obilazak grada i industrijske zone, što je izazvalo veliko interesovanje, pa ćemo to primeniti i sledeće godine. Svaki Zrenjaninac je na neki način učestvovao u uspehu manifestacije. Naredna dva meseca sabiraćemo utiske, i već negde oko Nove godine, formiraćemo timove koji će raditi na planiranju 33. manifestacije „Dani piva“, izjavila je pomoćnik direktora Turističke organizacije grada Zrenjanina, Sanja Petrović.

Za narednu manifestaciju je najavljeno uvođenje određenih novina, u samoj koncepciji programa, kao i usklađivanje pravila o radu štandova tokom nastupa grupa na bini, ali nije precizirano na koji će se taćno način odvijati.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh