I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Zvanično saopštenje: Odloženi svi programi Dana piva za večeras

Zbog nevremena praćenim olujnim vetrom i pljuskovima koje je danas oko 18 časova zahvatilo Zrenjanin odloženi su svi nastupi koji su po programu trebali da se održe 2. septembra u večernjim satima.

Iako su organizatori saopštili da će se koncert uprkos lošem vremenu održati i Đule i Van Gog u video poruci pozvali publiku da dođu na Trg slobode, doneta je odluka da se nastup odloži.

ZBOG VREMENSKE NEPOGODE I BEZBEDNOSTI UČESNIKA I POSETILACA ODLOŽEN VEČERAŠNJI PROGRAM 32. DANA PIVA

Zbog jakog nevremena koje je u večernjim časovima zahvatilo Zrenjanin, kao i zbog bezbednosti učesnika i posetilaca, odlaže se večerašnji program 32.Dana piva na obe bine, saopštili su organizatori.

PerSu marketi

U saopštenju se navodi da se trenutno vrše pregovori sa bendovima Van Gogh i Goblini o mogućnosti pomeranja koncerata za sutrašnji dan i usklađivanju istih sa izvođačima završne večeri Dana piva.

Organizator će uskoro izaći sa novim programom za nedelju 3. septembar 2017.

Na zvaničnom instagram profilu popularni sastav je saopštio : ,,VEČERAŠNJI KONCERT NA TRGU SLOBODE JE POMEREN…NOVI DATUM USKORO…“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

VAN GOGH / ZRENJANIN / U VODI DO GRLA / VEČERAŠNJI KONCERT NA TRGU SLOBODE JE POMEREN…NOVI DATUM USKORO…

Објава коју дели VAN GOGH (@musicvangogh) дана

Saopštenje sa sajta danipiva.rs

Poštovani posetioci manifestacije „Dani piva“, usled nepovoljnih vremenskih uslova koji su nas danas zadesili, izvršili smo izmene u programu. Naime, bendovi koji su trebali da nastupe u subotu 02.09., nastupiće u nedelju 03.09. i to u sledećim terminima:

Žitni trg

PERPETUUM MOBILE – 20.00h

GIFT – 21.15h

KAL – 23.00h

Trg slobode

VAN GOGH – 20.00h

MARINKO I NIKOLA ROKVIĆ – 22.00h

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh