I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Dani piva“ iz ugla policije: Krađe, saobraćajni prekršaji, napad na službeno lice

– Na prostorima na kojima su se održavali programi manifestacije „Dani piva“, izvršeno je 10 krađa, jedna teška krađa, tri krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i po jedno krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin.

Osim toga, evidentirana je utaja, neovlašćeno korišćenje vozila i jedno delo iz Zakona o oružju i municiji. Takođe, prijavljeno je i 24 prekršaja protiv javnog reda i mira.

U danima održavanja manifestacije dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda i to sedam sa povređenim licima u kojima je jedna osoba poginula, a 12 zadobilo lake telesne povrede, kao i četiri saobraćajne nezgode samo sa materijalnom štetom.

PerSu marketi

– Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 32 učesnika u saobraćaju i izdato je 195 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 45 vozača, od toga šest vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava i 31 vozač zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je osam vozača zadržano u trajanju do 12 časova, jer je izmerena količina alkohola prelazila granicu od 1,20 promila alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 12 vozila, navode u Policijskoj upravi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
  • Divider

  • Divider
Na vrh