I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

„Dani piva“ bez većih incidenata, šest saobraćajki, 68 alkoholisanih vozača

30. „Dani piva“ protekli su bez većih incidenata i bez narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, baz obzira na mnogo veći broj posetilaca u odnosu na prethodne godine.

Kako kažu u Policijskoj upravi Zrenjanin, nije dolazilo ni do obustave saobraćaja.

dani-piva
Na prostorima i u neposrednoj blizini mesta na kojima su se održavali glavni programi, Policijskoj upravi u Zrenjaninu prijavljeno je 14 događaja iz oblasti kriminaliteta – jedno uništenje ili oštećenje tuđe stvari, dve sitne krađe, osam krađa, jedna teška krađa, jedna teška telesna povreda i jedno ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira.
 
Istovremeno, prijavljeno je 19 događaja iz oblasti javnog reda i mira – 12 slučajeva nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja, jedno učestvovanje u tuči, i šest slučajeva vređanja, zlostavljanja, vršenja nasilja i izazivanja tuče.

Na području saobraćajne policijske ispostave Zrenjanin, tokom „Dana piva“ dogodilo se ukupno šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a 12 lake telesne povrede, dok se pričinjena materijalna šteta procenjuje na oko 940.000 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Pripadnici saobraćajne policije kontrolisali su ukupno 776 vozila. Protiv 66 učesnika u saobraćaju podneti su zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja i izdato je 147 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 70 vozača. Od 68 vozača koji su isključeni iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 11 je zadržano do 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh