I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dani piva 2018 : Poznat deo programa na Trgu Slobode

Zrenjaninski Dani piva, manifestacija koja tradicionalno svake godine krajem avgusta okuplja najveći broj posetilaca u centralnom Banatu, ove godine biće održani 33. put. Program će biti priređen na više lokacija.

Dani piva od 27. avgusta do 2. septembra 2018.

33. Dani piva 2018. trajaće i ove godine 7 dana, od ponedeljka 27. avgusta do nedelje, 2. septembra.

DANI PIVA 2018. program

Kako portal I love Zrenjanin saznaje, manifestacija neće programski zaostajati za proteklim godinama. Pored pivarskih štandova na Žitnom trgu, na bini koja će biti postavljena na Trgu slobode, očekuju se poznata imena domaće rok i pop scene, kao i tradicionalni koncert Zrenjaninske filharmonije.

I Taxi Zrenjanin

PETAK BAJAGA I ČORBA, SUBOTA MARIJA ŠERIFOVIĆ

Portal IloveZrenjanin.com nezvanično saznaje neka od zvučnih imena koja će tokom sedmodnevne pivske fešte nastupiti na Trgu Slobode.

U petak 31. avgusta hitove za sva vremena izvešće Bajaga i instruktori i Riblja Čorba. Svi su izgledi da će se dva muzička titana sastati u jednom delu programa, i da će zajedno izvesti nekoliko muzičkih numera.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Subota 01. septembar rezervisana je za verovatno najbolji ženski muzički vokal na ovim prostorima, pobednicu Evrovizije za čiji se nastup uvek traži ulaznica više – Mariju Šerifović.

Kao i svake godine, očekuje se da predstojeća manifestacija nadmaši prošlogodišnje Dani piva 2017.  Video retrospektivu pogledajte u prilogu:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh