I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Poziv za učešće na manifestaciji „Dani domaće kuhinje“ u TC Aviv Park Zrenjanin

U TC Aviv Park Zrenjanin 1. juna održaće se manifestacija „Dani domaće kuhinje“. Organizatori pozivaju male proizvođače hrane i pića, koji su zainteresovani, da se prijave za učešće na ovom događaju. Rok za prijavljivanje je do 20. maja ili do popune slobodnih mesta.

Cilj organizovanja manifestacije „Dani domaće kuhinje“ jeste promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića.

„Reč je o događaju na kojem mali proizvođači izlažu i prodaju svoje proizvode kao što su sir, suhomesnati proizvodi, med i proizvodi na bazi meda, kolači, sokovi, vino, rakija, peciva, testenine… Osim prezentacije proizvoda nastup na manifestaciji omogućava izlagačima i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Na manifestaciji „Dani domaće kuhinje“ mesto za učešće mogu dobiti i izlagači sa svežim voćem i povrćem“, kaže Milica Lukić, organizator manifestacije „Dani domaće kuhinje“.

Fordomanija

Organizatori obezbeđuje drvene kućice za izlaganje i medijsku podršku na događaju. Prijave za učešće na manifestaciji u Aviv parku u Zrenjaninu traju najkasnije do 20. maja, ako se ranije ne popune slobodna mesta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Ukoliko mali proizvođači žele da budu deo manifestacije, trebalo bi da požure sa prijavama. Ono što je potrebno da urade jeste da nam pošalju opis delatnosti i kontakt na mejl danidomacekuhinje@gmail.com.  Kotizacija za učešće je 1.000 dinara. Proizvođači donose onoliko svojih proizvoda koliko procene da bi bilo dobro i za šta veruju da bi mogli da prodaju na sajmu. Svaki izlagač će imati na raspolaganju drvenu kućicu u kojoj izlagati svoje proizvode. Onima kojima je potreban priključak za struju i na to mogu da računaju, jer će im biti obezbeđen. Tu, pre svega, mislimo na proizvođače mlečnih proizvoda i proizvoda od mesa koji imaju vitrine“, objašnjava naša sagovornica.

Sajam „Dani domaće kuhinje“ bi trebalo da okupi što više različitih proizvođača

Za učešće na manifestaciji mogu da se prijave proizvođači iz čitave Srbije.

“Želimo da na sajmu “Dani domaće kuhinje” bude ponuđena što raznovrsnija roba. Zato je važno da se ljudi prijave kako bismo odabrali što više različitih vrsta proizvoda koji će biti predstavljeni. Naravno, želimo da budu zadovoljni i izlagači i potrošači. Da tu budu proizvodi koji su kvalitetni. Ovoga puta broj izlagača nije ograničen, pošto je sajam na otvorenom, ali mi računamo da to bude negde oko 40-oro njih. Naravno, ukoliko se prijavi toliko proizvođača. Na sajmovima koje smo radili unutra bili smo ograničeni prostorom, pa je tu moglo da bude najviše 15-20 izlagača. U Zrenjaninu će to biti malo drugačije i trudićemo se da što više izlagača dođe da promoviše svoje proizvode”, dodaje Lukić.

Manifestacija „Dani domaće kuhinje“ do sada je održana u TC Zemun Parku u Zemunu i TC Aviv park na Zvezdari.

“Na prethodna dva sajma interesovanje i učesnika i posetilaca je bilo odlično. Budući da smo novi u ovome, jer nam je u Zrenjaninu tek treći sajam koji organizujemo, više smo nego zadovoljni odzivom i reakcijama i izlagača i kupaca”, kaže naša sagovornica.

Sajam “Dani domaće kuhinje” biće održan u Zrenjaninu 1. juna u periodu od 10 do 20 sati u TC Aviv park. Osim prezentacije proizvoda malih poljoprivrednika, na manifestaciji će biti i dodatnih zanimljivih sadržaja. Kao što su radionice za decu, nastupi kulturno umetničkih društava, predavanja, nagradne igre…

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh