I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Obeležen Dan škole OŠ „Servo Mihalj“

Svečanom sednicom i tradicionalnim maskenbalom za najmlađe, Osnovna škola „Servo Mihalj“ iz Mužlje je obeležila Dan škole, a ujedno i 123 godine postojanja ove prosvetne ustanove.

osnovna-skola-servo-mihalj-2

DAN ŠKOLE I 123 GODINA POSTOJANJA

Učenici nižih razreda su u prepodnevnim satima u fiskulturnoj sali škole, koja se nalazi u centru naselja, obučeni u zanimljive maske svojih junaka iz crtanih filmova, omiljenih bajki i basni prošetali pred svojim roditeljima, a žiri je na kraju manifestacije nagradio vlasnike najkreativnijih i najmaštovitijih maski.

POLOŽENI VENCI NA BISTU

Pre početka svečane sednice, položen je venac na spomen bistu Servo Mihalja, nakon čega se direktor Osnovne škole Zoltan Halai osvrnuo na događaje u proteklih godinu dana, u okviru kojih su učenici ove ustanove uspešno prezentovali školu na republičkim, pokrajinskim i lokalnim takmičenjima, sa kojih su se vraćali sa zasluženim priznanjima i zahvalnica. Pored toga uspeli su da urede nekoliko učionica, vredni članovi Kluba slikara amatera su svojim delima ulepšali zidove zgrade škole, koja se nalazi u ulici Servo Mihalja, gde će tokom sledeće godine biti postavljen i video nadzor.

I Taxi Zrenjanin

osnovna-skola-servo-mihalj-3

Nakon pozdravnih reči dodeljene su i zahvalnice onim zaposlenima, koji su u proteklih 10, 20, 30 i 35 godina marljivo i savesno radili u ovoj školi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zahvalnice i poklon pažnje su dobili  Kristina Vidrač, Maja Nedimović, Marija Kožokar, Valerija Loci, Gabrijela Kopi Juhas, Irenka Lazar Đerfi, Aranka Labadi, Jolanka Kovač, Rozalija Varga, Velizar Monić, Zoltan Varga, Spasoje Vuković i Marin Subu.

Osnovnu školu „Servo Mihalj“ u Mužlji trenutno pohađa 730 učenika, a nastave se odvijaju na mađarskom i srpskom jeziku.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh