I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Obeležen dan OŠ „Servo Mihalj“ – sledeće godine veliki jubilej (FOTO)

Zanimljivim, kreativnim i raznovrsnim radionicama za učenike nižih i viših razreda, kao i svečanom sednicom obeležen je dan Osnovne škole „Servo Mihalj“ u Mužlji. Istom prilikom obeleženo je 124 godina postojanja ove prosvetne ustanove.

Pre početka svečane sednice, položen je venac na spomen bistu Servo Mihalja, nakon čega se direktor škole Zoltan Halai osvrnuo na događaje u proteklih godinu dana, u okviru kojih su učenici uspešno prezentovali školu na republičkim, pokrajinskim i lokalnim takmičenjima, sa kojih su se vraćali sa zasluženim priznanjima i zahvalnicama.

PerSu marketi

Halai je podsetio sve prisutne da će sledeće godine škola proslaviti veliki jubilej – 125 godina postojanja i aktivnog rada.

Nakon pozdravnih reči dodeljene su i zahvalnice onim zaposlenima koji su u proteklih 20, 30 i 35 godina vredno i savesno radili u ovoj školi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poklon pažnje su dobili Ilona Prec, Biljana Jevremov, Judit Albert, Otilia Hamar, Magdalena Vaci, Elvira Labanc, Ištvan Biro, Miroslav Tripković, Zoltan Hamar i Zoltan Labadi, dok je Vesna Protić uz veliki aplauz ispraćena u zasluženu penziju.

Osnovnu školu „Servo Mihalj“ u Mužlji trenutno pohađa 698 učenika, a nastave se izvode u dve zgrade (u centru naselja i u Ulici Servo Mihalja) na mađarskom i srpskom jeziku.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh