I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dan otvorenih vrata za buduće prvake OŠ ,,Petar Petrović Njegoš’’

OŠ ,,Petar Petrović Njegoš’’, najveća osnovna škola u našoj opštini širom otvorenih vrata i uz toplu dobrodošlicu dočekaće buduće đake i njihove roditelje u subotu, 23. marta u 10 časova.

Početak proleća je vreme kada se u školu upisuju đaci prvaci. Tada sve ovdašnje onovne škole otvaraju svoja vrata za predškolce i njihove roditelje kako bi se oni na vreme upoznali sa svojom novom drugom kućom.

Najveća osnovna škola u našoj opštini takođe širom otvorenih vrata i uz toplu dobrodošlicu dočekaće buduće đake i njihove roditelje u subotu, 23. marta.

Fordomanija

-Aktiv učitelja četvrtog razreda (onih koje će od jeseni voditi prvačiće) u saradnji sa predmetnim nastavnicima potrudio se da deci bude zabavno ali i da ponešto novo nauče kada dođu da se upoznaju sa svojom budućom školom. Sve je osmišljeno bajkovito, kao što su Ivica i Marica prateći tragove tražili pravi put, tako će i mališani prateći trag koji dobiju na samom ulasku u školu moći da saznaju ponešto o tome šta se sve uči tu. Dočekaće ih veliki četvrtaci sa priredbom dobrodošlice, posle koje će ih upoznati sa školom. Osmislili smo i različite radionice. Nastavnici biologije priču o šumama, nastavnici hemije će za decu napraviti sapunčiće, nastavnici stranih jezika će ih pozdravljati i učiti rođendanskim čestitkama na francuskom i engleskom jeziku, nastavnici istorije i geografije koji će ih upoznati sa grbovima i zastavama različitih zemalja, kaže učiteljica Gordana Milojkov za naš portal.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dok mališani upoznaju čari naše škole, roditelje će pozdraviti i sa ,,Njegošem’’ upoznati rukovodstvo ustanove.

-Za kraj, ostaje da unapred poželim dobrodošlicu našim novim učenicima. Vidimo se u ,,Njegošu’’! zaključila je Gordana Milojkov..

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh