I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dan ljubavi u OŠ „Petar Petrović Njegoš“

„Ljubav je sve“ naziv je ovogodišnje poetsko-muzičke večeri koju su zajednički organizovali i ostvarili nastavnici i učenici OŠ „Petar Petrović Njegoš“, a pridružili su im se i roditelji đaka.

-Zamislila sam ovo kao poetsko veče pre tri godine kada je prvi put održano, ali kolegama se dopala ideja, kao i učenicima, koncepcija se širi, program je svake godine bogatiji, kaže Zorica Isakov Toljaga, nastavnica srpskog jezika u ovoj školi.

Umetničko veče, nadahnuto ljubavlju, tako bismo u najkraćem opisali svečanost koja je održana u holu škole „Petar Petrović Njegoš“. Poezija, muzika, druženje učenika i nastavnika, topla atmosfera u hladnom februarskm danu.

PerSu marketi

– Dan zaljubljenih, 14. februar, slavi se u mnogim zemljama kao praznik ljubavi i praznik prijateljstva. Tada mnogi razmenjuju nežne poruke i poklone kao dokaz ljubavi, a posredno ili neposredno, obeležava ga i veliki broj ljudi širom sveta. Kada volimo svoj posao, lakše nam je da ga obavljamo, kada volimo ono čime se bavimo bolji smo u tome, kada volimo nekoga imamo snage za sve, a kada volimo i sebe – ništa nam ne predstavlja prepreku, dodaje naša sagovornica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svoj talenat pokazali su Njegoševi đaci, kao i njihovi nadareni roditelji čije su stihovi govoreni tokom programa. Podršku su pružili i drugi nastavnici. Iz hemijske laboratorije izašli su ručno rađeni sapunčići-srca zahvaljujući nastavnici Oliveri Ljujić. Na poziv nastavnice francuskog jezika Svetlane Kuge, pridružila se i gošća iz daleka Lisa Karden, lektor francuskog jezika koja je recitovala romantične stihove na francuskom jeziku. Značajan je doprinos i učiteljice Slavice Stanimirović i njenih đaka.

Učesnici programa su svirali, pevali, igrali, govorili stihove čuvenih pesnika. Veče je završeno zajedničkim plesom đaka, njihovih roditelja i nastavnika uz sledeću poruku: Ko ne želi da obeleži Dan zaljubljenih 14. februara neka izabere neki drugi datum, pre ili kasnije, ali neka ga proslavi obavezno! Jer ljubav je sve!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh