I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Društvena odgovornost

„Da se ja pitam…“

U organizaciji Umetničke asocijacije Zrenjanin, a uz podršku Asocijacije nezavisne  kulturne scene Srbije, od 12. septembra u Zrenjaninu će biti realizovan inkluzivno-kreativni program pod nazivom „Da se ja pitam…“ .

Projekat će biti  započet  sutra organizacijom kreativnih radionica likovnog tipa. Polaznici radionica biće deca mlađeg školskog uzrasta, polaznici škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju »9. maj«  i polaznici Centra za decu i mlade sa invaliditetom »Alternativa« Zrenjanin. Radionicama će koordinirati akademski slikari, osnivači Umetničke asocijacije Zrenjanin, Gabrijela Parigros i Rastko Stefanović.

U subotu, 29. septembra u holu Kulturnog centra u 19h, biće održana izložba nastalih radova koji će biti promovisani u vidu zidnih i džepnih kalendara za 2013. godinu, a koji će po završetku projekta biti „godišnja lična karta“ zrenjaninske Umetničke asocijacije.

I Taxi Zrenjanin

Osnovni cilj projekta »Da se ja pitam…« jeste inkluzija dece sa teškoćama u razvoju, kao i upoznavanje, edukacija, osposobljavanje mladih novim i drugačijim kreativnim aktivnostima, poput različitih likovnih izraza. Aktivnostima u okviru ovih radionica, biće pružena podrška mladima da prepoznaju  potrebe svog okruženja i da na adekvatan način ukažu na svoje potrebe. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh