I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Najnovije vesti

Čuvarska služba JP „Rezervati prirode Zrenjanina“ uhvatila ribokradice na delu

Čuvarska služba JP „Rezervati prirode Zrenjanina“ juče je na lokaciji Komonj u Specijalnom rezervatu prirode „Ritovi donjeg Potisja“ zatekla nekoliko lica u vršenju nezakonitog ribolova.

ribokradice

Kod njih je pronađeno 33 komada štuke, ukupne težine oko 11 kilograma, od kojih je 22 komada bilo ispod zakonom propisane mere, 40 karaša ukupne težine 6 kilograma, jedan šaran ispod zakonom propisane mere, i po jedan bandar i deverika.

– O događaju je obaveštena Policijska uprava u Zrenjaninu koja je u kratkom roku došla do mesta izvršenja krivičnog dela, privela osumnjičene u stanicu policije gde im je uzeta izjava. Protiv osumnjičenih lica biće podignuta krivična prijava od strane Policijske uprave Zrenjanin, a javno preduzeće „Rezervati prirode Zrenjanina“ Zrenjanin će nadležnom sudu podneti odštetni zahtev zbog štete nanete ribljem fondu, saopštilo je to preduzeće.

Fordomanija

Sva riba je uz prisustvo veterinarskog inspektora neškodljivo uništena u zrenjaninskoj kafileriji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ribokradice1

O navedenom događaju su obavešteni nadležni pokrajinski inspektor za zaštitu životne sredine i inspektor za zaštitu i očuvanje ribljeg fonda.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh