I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Čuvarska služba JP „Rezervati prirode Zrenjanina“ uhvatila ribokradice na delu

Čuvarska služba JP „Rezervati prirode Zrenjanina“ juče je na lokaciji Komonj u Specijalnom rezervatu prirode „Ritovi donjeg Potisja“ zatekla nekoliko lica u vršenju nezakonitog ribolova.

ribokradice

Kod njih je pronađeno 33 komada štuke, ukupne težine oko 11 kilograma, od kojih je 22 komada bilo ispod zakonom propisane mere, 40 karaša ukupne težine 6 kilograma, jedan šaran ispod zakonom propisane mere, i po jedan bandar i deverika.

– O događaju je obaveštena Policijska uprava u Zrenjaninu koja je u kratkom roku došla do mesta izvršenja krivičnog dela, privela osumnjičene u stanicu policije gde im je uzeta izjava. Protiv osumnjičenih lica biće podignuta krivična prijava od strane Policijske uprave Zrenjanin, a javno preduzeće „Rezervati prirode Zrenjanina“ Zrenjanin će nadležnom sudu podneti odštetni zahtev zbog štete nanete ribljem fondu, saopštilo je to preduzeće.

I Taxi Zrenjanin

Sva riba je uz prisustvo veterinarskog inspektora neškodljivo uništena u zrenjaninskoj kafileriji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ribokradice1

O navedenom događaju su obavešteni nadležni pokrajinski inspektor za zaštitu životne sredine i inspektor za zaštitu i očuvanje ribljeg fonda.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh