I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Crna Hronika

Mladi fudbaler preminuo na terenu

Igrač FK 2. oktobar iz Kumana Ognjen Kontrić (23) preminuo je na terenu u toku utakmice koju je njegov klub igrao sa Vojvodinom iz Bašaida u okviru međuopštinske lige Kikinda – Žitište.

Tragedija kakva se ne pamti u ovom kraju dogodila se u nedelju oko 18 časova tokom drugog poluvremena na terenu u Kumanu. Kako kaže predsednik kluba Bojan Gajinov, Ognjen se u prvom poluvremenu požalio na mučninu, ali je u nastavku istrčao na teren i ubrzo pao kao pokošen.

– Posle 35 minuta igre rekao je da mu je muka i otišao je u svlačionicu da se istušira. Međutim, na početku drugog dela igre saopštio je da mu je bolje i da će igrati. Posle desetak minuta drugog poluvremena samo se srušio na travu. Svi smo bili šokirani. Odmah mu je pritrčao dečko iz Hitne pomoći koji je gledao utakmicu, pokušao sam da mu izvadim jezik iz usta, ali nisam uspeo, samo je krkljao. Ubrzo je stiglo vozilo Hitne pomoći, ali spasa nije bilo – priča Gajinov i dodaje da ništa nije ukazivalo na ovakav epilog:

– Bojana sam pre utakmice pitao da li može da igra, jer znate kako je u nižim ligama, mnogi fudbaleri prethodno veče izlaze i malo više popiju. Rekao mi je da je u subotu mnogo radio i utovarao bale sena, da je zato rano legao, da je odmoran i spreman da zaigra. Imao je i lekarski pregled koji je potreban za registraciju, nikada se ranije nije žalio. Strašna je ovo tragedija za sve nas, bio je sjajan momak.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Predsednik FK Kumane dodaje da je sve bilo spremno za proslavu jubileja – 90 godina od osnivanja kluba, a na proslavi je Bojan trebalo da igra protiv osvajača duple krune, beogradskog Partizana.

– Eto, umesto da se svi zajedno radujemo toj utakmici, mi ga sahranjujemo – s tugom u glasu je dodao Gajinov.

P. Gajić – S. Urošev

Izvor: www.kurir.rs

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh