I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Čola zatvorio Velikogospojinske dane

„Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju zatvoreni su na najlepši mogući način – koncertom Zdravka Čolića, a časopis „Pulsonline“ je za one koji nisu mogli da dođu u banatsku varošicu, preneo koncert uživo iz minuta u minut. Počelo je sa „Produži dalje“…

Velika gužva na ulasku u Novi Bečej. Nekoliko kilometara dugačka kolona automobila fanova koji večeras žele da uživaju u Čolinim pesmama. Sa Čolom se čeka i nevreme, jer vetar jako duva, ali ni to nije odbilo hiljade i hiljade ženskih srca ispred bine. Pre koncerta je održana humanitarna akcija na kojoj je predsednik opštine Novi Bečej Sašu Šućurovića i kajakaša Marka Novakovića gađali vodenim balonima.

U tačno predviđeno vreme najveća pop zvezda ovih prostora popela se na binu. Zdravko je odabrao da koncert počne pesmom „Produži dalje“. Zatim je mnogobrojnu publiku obradovao sa „Čija je ono zvezda“.

I Taxi Zrenjanin

 Slede večni hitovi „Ti živiš u oblacima mala“, Zbog tebe“… Publika gromoglasno peva sa Zdravkom, koji neumorno igra na bini u crnom odelu. Ne manjkaju ni romantični trenuci pogotovu tokom izvođenja pesme „E, draga, draga“…

Devojčice su počele da bacaju cveće na binu, ka Zdravku. A on je izabrao prave pesme za pravo mesto. Otpevao je „Svadbarskim sokakom“ i „Veče sa Kristinom“. Igračice u ljubičastim haljinama su stigle kao podrška scenskom performansu. Slede pesme „Ko te ljubi kad nisam tu“, „Krasiva“, „Javi se, javi…“ I publika je poludela, kao i uvek, uz pesmu „Glavo luda“. Za vreme kratke pauze publiku zabavlja bubnjar Dragoljub Đuričić. Čola se vratio na binu, ovoga puta je u belom odelu. Krenuo je blok laganijih stvari, na početku „Noć mi te duguje“.  „Moja draga“, „Zagrli me“, „Južnjaci“, Čola je nastavio u mirnijem ritmu. Pesmom „Ti možeš sve“ Čola se obraća devojkama iz prvog reda. A onda je opet krenuo u malo brži  ritam sa pesmom „Hej devojko, selem, velem“. Publika je potpuno poludela na pesme „Pusti, pusti modu“, „Merak“ i „Mađarica“. Svi igraju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Čola je otišao u bekstejdž, očekivao se bis.

Tekst i foto : PULS online

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh