I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Čola na Velikogospojinskim danima

Novobečejci  su se i ove godine potrudili oko organizacije „Velikogospojinskih dana“  zbog čega će, bez sumnje, privući veliki broj posetilaca.

Osim tradicionalnog takmičenja u kuvanju riblje čorbe i nastupa tamburaških orkestara, koncerti dve najpopularnije hrvatske zvezde -Jelene Rozge i Tonija Cetinskog biće najverovatnije povod da se na Tiskom keju, pored meštana, okupe i gosti iz drugih gradova i mesta. Rozga i  Cetinski ozvaničiće početak manifestacije 24.avgusta a već sledeće večeri publiku će od 20:30h zabavljati mađarski bend Omega koji će u 22:30h zameniti Van Gogh. U nedelju 26.avgusta očekuje se spektakl – umesto najpre najavljene legende narodne muzike – Lepe Brene, nastupiće Zdravko Čolić.

Koncert popularnog Čole potvrda je da manifestacija iz godine u godinu dobija na značaju i da organizatorima ne manjka kreativnosti. Da je tako, potvrđuje i činjenica da se program svake godine menja, poput raznovrsnih turnira, parada i izložbi. Sadržaji su prilagođeni „za sve generacije i ukuse“ jer će ove godine biti priređeno takmičenje u pecanju soma na bućku, teniski turnir, etno bazar, dečija ulica, vinska ulica, revija borilačkih sportova, smotra paradnih zaprega i mnogo toga što zaslužuje da krajem avgusta posetimo Novi Bečej.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh