I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Članovi Gradskog veća dobili zaduženja

Na sednici Gradskog veća Zrenjanina danas su doneta rešenja o zaduženjima članova tog tela prema kojima će svaki član voditi posebnu oblast a neki od njih će biti zaduženi i za više srodnih resora.

 Zlatana Ankić vodiće resor sporta, resor za mlade, resore regionalne saradnje i evropskih integracija. Ankić će vršiti praćenje, analizu i predlaganje mera za poboljšanje stanja u sportu, koordinaciju sportskih aktivnosti a u okviru resora za mlade pratiće stanje u toj oblasti, ostvarivati kontakt sa Učeničkim parlamentom i predlagati mere za poboljšanje položaja. Po pitanju regionalne saradnje Ankić  će održavati i pospešivati saradnju sa drugim regionima i održavaće vezu sa gradovima sa kojima je već ostvarena saradnja, dok će kroz vođenje resora evropskih integracija vršiti  analizu uloge lokalne samouprave u procesu pristupanja evropskim integracijama i predlagaće neophodne da se primene u procesu pridruživanja Evropskoj uniji.

Dubravka Bulovan Bengin delovaće u okviru resora kulture, obrazovanja, nacionalnih manjina i verskih zajednica. U okviru resora kulture i obrazovanja  osim praćenja i predlaganja mera za poboljšanje stanja u kulturi i obrazovanju, ostvarivaće kontakt sa Učeničkim parlamentom. Bulovan Bengin će rešavati tekuća pitanja od značaja za rad nacionalnih veća, obavljaće saradnju sa Savetom za međunacionalne odnose, pratiće stanje u oblasti obrazovanja, kulture, informisanja a u okviru resora za verske zajednice, vršiće komunikaciju i saradnju sa predstavnicima verskih zajednica na teritoriji Zrenjanina i predlagati mere za poboljšanje njihovog položaja.

PerSu marketi

Dragiša Albulj vodiće resor imovine grada Zrenjanina koja obuhvata gradsko građevinsko zemljište, stanove, poslovni prostor i službene zgrade lokalne samouprave, osnovne škole, domove zdravlja, predškolske ustanove i vrtiće, ustanove kulture, sportske objekte, mesne zajednice, trgove, parkove, pijace, groblja, upis javne svojine do restitucije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Radiša Dupljanović zadužen je za resor preduzetništva grada u okviru kog će pratiti stanje i preduzimati mere za poboljšanje položaja preduzetnika, ostvarivaće saradnju sa privrednom komorom i udruženjem industrijalaca i preduzetnika.

Milan Repija je zadužen za  sektor poljoprivrede i mesnih zajednica grada Zrenjanina.  Repija će vršiti praćenje, analizu i predlaganje mera za poboljšanje stanja u poljoprivredi dok će u  oblasti mesnih zajednica vršiti analizu, pratiti njihov rad,  i predlagati mere  za razvoj.

Dragan Šašić biće zadužen za  resor socijalne politike grada kroz praćenje stanja u oblasti socijalne politike, natalne politike, problematike izbeglih lica. Šašić će održavati saradnju i kontakt sa Centrom za socijalni rad i pokrajinskim sekretarijatima i ministarstvima iz te oblasti.

Doktoru Bobanu Đukanoviću pripao je resor zdravstva u okviru kojeg će se baviti stanjem primarne zdravstvene zaštite, pratiće zdravstveno stanje i predlagati mere za poboljšanje zdravstvenog stanja stanovništva.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh