I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Čistoća i zelenilo“: Od nedavno račun i u elektronskoj formi

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo“ nedavno je omogućilo korisnicima da račun za usluge odnošenja komunalnog otpada i čišćenje ulaza dobijaju i u elektronskoj formi, putem elektronske pošte.

Ovo je novina koju mogu koristiti prijavom na sajtu www.jkpciz.co.rs.

-Procedura koju smo osmislili je vrlo jednostavna. Na početnom ekranu, u padajućem meniju “kontakti“, nalazi se opcija “elektronski račun“. Odabirom navedene opcije, popunjavanjem i slanjem potrebnih podataka, korisnik aktivira uslugu slanja računa elektronskim putem. Ova usluga je potpuno besplatna. Korisnik dobija račun odmah po kreiranju. Izuzetno važan aspekt ovog načina distribucije računa jeste očuvanje životne sredine i smanjenje količine papirnog otpada, kažu u „Čistoći i zelenilu“.

PerSu marketi

Za sve dodatne informacije za dobijanje računa u elektronskoj formi, putem elektronske pošte, građani mogu pozvati ovo preduzeće putem brojeva 023/523-640 i 023/522-350, lokal 132, radnim danima u periodu od 7-15 časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh