I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Centar grada ukrašen cvećem

Radnici Rasadnika JKP “Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin aktivno rade na prolećnoj sadnji cveća sa ciljem da naš grad izgleda što lepše i uređenije.

cvece
Cveće se sadi u gradskim lejama na platou ispred Vojvođanske banke, ispred Komiteta, male Varoši, u krugu gradske kuće kao , u lejama na Trgu Slobode, kako je to inače planom i programom predviđeno. Što se tiče asortimana, u gradskim lejama će se nalaziti: perargonium zonale, coleus, lavatera, petunia, ipomea, tagetes cineraria, vinka, cana, allisum, kao i razne vrste trave.

cvece-gradska-basta

Da podsetimo građane, Rasadnik je za sve posetioce otvoren je radnim danima i subotom u periodu od 7 – 15 časova.

I Taxi Zrenjanin

– Naši građani osim velikog izbora sadnog materijala u “Čistoćinom” Rasadniku, uz kupovinu mogu dobiti sve informacije i stručne savete u vezi sa sadnjom, negom i održavanjem biljaka. Ako građani imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sadnje, na raspolaganju im je naše ljubazno i stručno osoblje koje će im pomoći u odabiru sadnica i sadnog materijala, kao i svojim stručnim savetima – istakla je Danijela Tančić, pr JKP „Čistoća i zelenilo“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

cvece-cistoca-zelenilo

Sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107, svakog radnog dana i subotom, u periodu od 7 – 15 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh