I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Radovi u Ulici Cara Dušana rešavaju dugogodišnji problem sa šahtovima

U Ulici Cara Dušana prošle sedmice otpočeli su radovi na rehabilitaciji i ojačanju kolovozne konstrukcije koji će trajati do 1. jula.

Radovi će se odvijati parcijalno u tri faze, pa će tom dinamikom i saobraćaj biti zatvaran, potvrđeno je portalu I love Zrenjanin u Odseku za izgradnju i uređenje grada Odeljenja za privredu Gradske uprave Zrenjanin.

– Izražavam veliko zadovoljstvo što se nakon 33 godine vrši rekonstrukcija puta u ulici Cara Dušana, kao jedne od najdužih ulica u gradu sa možda i najfrekventnijim saobraćajem. Vozaci su imali ozbiljnih problema ali to će za nesto više od mesec dana biti rešeno. Mesna zajednica Gradnulica je obezbedila projektno tehničku dokumentaciju za rekonstrukciju puta, a zahvaljujući gradonačelniku Čedomiru Janjiću i gradskoj upravi, obezbeđena su sredstva i radovi se odvijaju nesmetano, kaže Siniša Vukić, predsednik Saveta MZ Gradnulica.

PerSu marketi

Prva faza odnosno deonica koja se radi počinje od magistrale (raskrsnica Ulice Cara Dušana i Bulevara Milutina Milankovića) i završava se kod Ulice Todora Manojlovića.

U drugoj fazi revitalizovaće se kolovoz od Ulice Todora Manojlovića do Ulice Manastirska, a u trećoj od Manastirske do raskrsnice ulica Žarka Turinskog i Resavske.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ukupna dužina deonice koja će se raditi je 1.544 metra. Pored radova na kolovozu, vršiće se i popravka ivičnjaka, kao i nivelacija slivnika i šahtova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh