I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Radovi u Ulici Cara Dušana rešavaju dugogodišnji problem sa šahtovima

U Ulici Cara Dušana prošle sedmice otpočeli su radovi na rehabilitaciji i ojačanju kolovozne konstrukcije koji će trajati do 1. jula.

Radovi će se odvijati parcijalno u tri faze, pa će tom dinamikom i saobraćaj biti zatvaran, potvrđeno je portalu I love Zrenjanin u Odseku za izgradnju i uređenje grada Odeljenja za privredu Gradske uprave Zrenjanin.

– Izražavam veliko zadovoljstvo što se nakon 33 godine vrši rekonstrukcija puta u ulici Cara Dušana, kao jedne od najdužih ulica u gradu sa možda i najfrekventnijim saobraćajem. Vozaci su imali ozbiljnih problema ali to će za nesto više od mesec dana biti rešeno. Mesna zajednica Gradnulica je obezbedila projektno tehničku dokumentaciju za rekonstrukciju puta, a zahvaljujući gradonačelniku Čedomiru Janjiću i gradskoj upravi, obezbeđena su sredstva i radovi se odvijaju nesmetano, kaže Siniša Vukić, predsednik Saveta MZ Gradnulica.

PerSu marketi

Prva faza odnosno deonica koja se radi počinje od magistrale (raskrsnica Ulice Cara Dušana i Bulevara Milutina Milankovića) i završava se kod Ulice Todora Manojlovića.

U drugoj fazi revitalizovaće se kolovoz od Ulice Todora Manojlovića do Ulice Manastirska, a u trećoj od Manastirske do raskrsnice ulica Žarka Turinskog i Resavske.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukupna dužina deonice koja će se raditi je 1.544 metra. Pored radova na kolovozu, vršiće se i popravka ivičnjaka, kao i nivelacija slivnika i šahtova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh