I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Budimir Jovanović na čelu ZREPOK-a u naredne dve godine

Na godišnjoj sednici Skupštine „ZREPOK“-a, članovi Udruženja su tajnim izjašnjavanjem izabrali novog Predsednika „Zrenjaninskog poslovnog kruga“. Najveći broj glasova dobio je Budimir Jovanović, koji je jedan od osnivača „ZREPOK“-a, a dužnost mu je predao dosadašnji predsednik Dragoljub Bjeloglav.

Dragoljub Bjeloglav i Budimir Jovanović

Novoizabrano rukovodstvo, osim novog Predsednika čine Goran Kovačević – aktuelni Potpredsednik, Dragan Vidaković i Dragoljub Bjeloglav.

– Izborom novog predsednika i članova Izvršnog odbora „ZREPOK“ dokazuje da ga karakterišu osnovna načela demokratije u pogledu prava izbora, principa zamenjivosti i smenjivosti. Ovom odlukom, skupština „ZREPOK“-a želi da pokaže i jedinstvo članstva i kontinuitet u delovanju bez obzira ko vodi i predstavlja organizaciju, navode u ovom udruženju privrednika.

PerSu marketi

Budimir Jovanović rođen je 23.01.1961. godine u selu Poljane, opština Istok, Kosovo i Metohija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osnovnu i srednju ekonomsku školu završio u Zrenjaninu, a ekonomski fakultet na novosadskom Univerzitetu.

Budimir Jovanović direktor je i osnivač kompanije „Keramika Jovanović“ osnovane 1994. godine u Zrenjaninu, kao trgovinska kompanija koja se bavila distribucijom građevinskog materijala na veliko i malo. Na početku razvoja i formiranja danas zavidne tržišne pozicije, u kompaniji „Keramika Jovanović“ dominantna poslovna aktivnost je bila prodaja crepa i opekarskih proizvoda. Zahvaljujući uspešnosti obavljanja ove aktivnosti, uz jasnu viziju i efikasnu strategiju razvoja, krajem devedesetih godina prošlog veka, postali su jedan od vodećih distributera opekarskih proizvoda na domaćem tržištu.

Danas je „Keramika Jovanović“ doo lider u prodaji keramičkih pločica na teritoriji Srbije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh