I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Bronza na turniru u bejzbolu u Italiji

U mestu Castions delle Mura, između Trsta, Udina i Venecije, u italijanskoj pokrajini Friuli, od 01. do 03. jula održan je 25. Memorijalni turnir Federico Zuttion u bejzbolu i softbolu.

bejzbol

Nikola Ćurašković (kleči drugi sa leva), Nikola Dragojlov (kleči šesti sa leva), Uroš Bursać (stoji šesti sa leva).

Na turniru je učestvovalo 26 ekipa sa ukupno preko 350 dečaka i devojčica, iz Italije, Ukrajine, Češke i Srbije. Bejzbol reprezentacija Srbije je na ovom turniru nastupila sa pionirskom ekipom (U13).

Slika 5 (1)

PerSu marketi

Pionirska ekipa (deca rođena 2003. i mlađi), sačinjena od igrača iz tri bejzbol kluba (Novi Sad, Beograd, Bečkerek-Zrenjanin), je odigrala četiri meča na turniru. Savladala je italijanske ekipe Europu ’81. i Nju blek panters (Ronki), a odigrala nerešeno sa ekipom Červinjano Tajgers, pa je konačno zauzela odlično 3.mesto na turniru. Ekipa se pripremala u kampu u Mrčajevcima, neposredno pred put u Italiju.

Slika 3

Tri člana Bejzbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina, su igrala za pionirsku reprezentaciju Srbije na ovom turniru: Nikola Dragojlov, Nikola Ćurašković i Uroš Bursać.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh