I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Brnabić: Traži se partner koji će Zrenjanincima isporučivati čistu vodu

Premijerka Ana Brnabić kaže da se traži partner koji će biti u mogućnosti da Zrenjanincima isporučuje čistu vodu, kao i da će ove ili sledeće sedmice biti urađena tehnička analiza koja će pokazati šta je sve potrebno investirati u već izgrađenu fabriku.

Aana Brnabić je na pitanje novinara kako će Vlada pomoći da Zrenjaninci dobiju pijaću vodu, pošto je raskinut ugovor sa fabrikom vode u tom gradu, rekla da je „Erste banka“, koja je kreditirala taj posao, raskinula ugovor sa kompanijom koja je snabdevala Zrenjanin čistom vodom, jer nisu uspeli da isporuče vodu u skladu sa ugovorom i aneksom ugovora koji je urađen da bi se dalo nešto više vremena za isporuku vode.

„Sada se traži sledeći partner koji će biti u mogućnosti da Zrenjanincima isporuči čistu vodu i radi se tehnička analiza šta je potrebno investirati u tu izgrađenu fabriku, da li od strane nekog drugog privatnog partnera ili grada Zrenjanina uz podršku države, jer oni ta sredstva nemaju, da se ta izgrađena fabrika podigne i dodatno investira da bi se isporučila voda Zrenjincima“, rekla je Brnabićeva na otvaranju Zapadnobalkanskog železničkog samita na stanici Prokop.

PerSu marketi

Kako je rekla, tehnička analiza se sprovodi ove ili sledeće nedelje i onda će se znati šta su dalji koraci.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Pratimo svaki dan šta se dešava tamo i ne odustajemo od toga da Zrenjanincima isporučujemo dobru i čistu pijaću vodu i da idemo na onu zabranu upotrebe vode. Radimo na tome i u Kikindi i još nekim gradovima u Vojvodini i važno je što ćemo rešiti višedecenijski problem“, navela je Brnabićeva.

IZVOR: Tanjug

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh