I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Bratimljenje organizacija rezervnih vojnih starešina i oficira iz Zrenjanina i Krive Palanke

Organizacija rezervnih vojnih starešina Zrenjanin i Organizacija rezervnih oficira makedonske opštine Kriva Palanka potpisali su Povelju o bratimljenju i saradnji.

Povelju su potpisali Tanja Dulović, predsednica zrenjaninskih rezervnih starešina i Vlatko Mitovski predsednik rezervnih oficira iz Krive Palanke.

Svečanosti potpisivanja Povelje u gradskoj kući prisustvovali su i Saša Santovac, zamenik i Željka Milošević pomoćnica Gradonačelnika Zrenjanina. Ovom prilikom je predsednik Organizacije rezervnih oficira Makedonije profesor doktor Đorđe Malkovski istakao da je ovo prvi korak uključivanja zrenjaninske organizacije u međunarodnu saradnju, gde Makedonci imaju iskustvo sa više zemalja Balkana i zemljama članicama NATO pakta, kao pridruženi član.

PerSu marketi

– Naša organizacija je deo Ministarstva odbrane u Makedoniji i bavimo se obukom i realizacijom projekata, a sada će u tome moći da se priključi i Zrenjanin, istakao je Malkovski.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U ime domaćina zahvalio se pukovnik Milojko Nikolić, predsednik Saveza organizacije rezervnih vojnih starešina Srbije:

– Ovo je dobra prilika da se upoznamo sa radom slične organizacije kod suseda. U Srbiji je ovakva organizacija udruženje građana, a u Makedoniji ima drugačiji status u okviru sistema odbrane, rekao je Nikolić.

– Mi smatramo da u ove aktivnosti ne treba samo da budu uključeni rezervni oficiri, već i da se bavimo pitanjima odbrane i vanrednim situacijama, ali i promocijom vojske, rekla je Tanja Dulović, predsednica ORVS Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh