I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Bračni par iz Lazareva i ove godine priredio uskršnje radosti za najmlađe

Bračni par Potpara iz Lazareva, Jelena i Dalibor, kao i njihova deca, odlučili su da najmlađim meštanima ovog naseljenog mesta petu godinu zaredom prirede zanimljive i kreativne igre povodom obeležavanja i proslave Uskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Ulica Ranka Divljanina je tog dana odzvanjala od dečijeg osmeha, jer se na poziv članova ove porodice odazvalo blizu stotinu mališana, od onih najmlađih, do njihovih roditelja.

I Taxi Zrenjanin

Deca su se između ostalog takmičila u izboru za najtvrđe uskršnje jaje, pokazala su svoje veštine u pronalasku skrivenih jaja, ali i odgovarala na pitanja u kvizu znanja, kako bi pored mnoštvo radosti, osmeha i nagrada, nešto naučila i o tradiciji ovog praznika.

Ove godine su i malo stariji Lazarevčani mogli da učestvuju u raznim igrama, a najboljima su podeljene i zaslužene nagrade.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jelena i Dalibor Potpara za naš portal su izjavili, da cilj održavanja ove manifestacije jeste da bi se deci pružila mogućnost da se međusobno druže i zabave, ali i da bi se običaji naših predaka verno prenela na buduće generacije.

-Ovim putem bismo se zahvalili mnogobrojnim sponzorima („Gama Pet” Zrenjanin, „Pedigre”, „M-Traid”, S.T. „Šareni” Novi Sad i „Sosa Suncokret” ), dobrim ljudima velikog srca, našoj porodici, prijateljima i komšijama na nesebičnoj pomoći i podršci da najmlađim meštanima još više ulepšamo Uskrs – rekli su na kraju organizatori.

Piše: Tivadar Borbelj

Foto: Dejan Droca

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh