I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Aviv park Zrenjanin
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Božović predsednik FSG Zrenjanin

Na izbornoj Skupštini FSG Zrenjanin prisustvovalo 30 od 35 delegata. Gosti su bili predsednik FS Vojvodine Ratko Borovnica i generalni sekretar Dušan Tomić. Redovnu kandidacionu proceduru prošla su 4 kandidata. Vladimir Božović iz Lazareva, Milovan Vučković iz Sečnja, Radiša Aleksić iz Lukićeva i Milan Milošević iz Zrenjanina.
Nakon predstavljanja kandidata prešlo se na glasanje i u provom krugu poredak je bio: Božović 15, Aleksić 7, Milošević i Vučković po 4
U drugi krug ušla su prva dva kandidata da bi nakon novog glasanja pobedio Božović sa 19 glasova, (prema 9 Aleksićevih).
– Veliko je priznanje i ogromna obaveza biti na čelu najmnogoljudnije sportske organizacije u Gradu sporta – Zrenjaninu. Akcenat ću baciti na stvaranju jedinstva u organizaciji koja nam je poprilično manjkala u prethodnom periodu. Regularnost takmičenja biće nam stalna obaveza, a svemu ovom dodao bih i borbu za stvaranje novih, mlađih kadrova sportskih radnika u fudbalskoj organizaciji. Birajući saradnike opredeljujući faktor bile su čiste sportske biografije tih ljudi i njihovo aktivno učešće u radu klubova – istakao je Božović.
Novi predsednik u narednom 4 – godišnjem mandatu predložio je Skupštini Izvršni odbor u sastavu: Gašpar Salma (Banat), Svetozar Krnetić (Sutjeska), Milovan Stankov (Rusanda), Ferenc Šimon (Lehel), Miloš Jankov (Elemir), Jožef Makan (Mihajlovo), Arsen Plahin (Jaša Tomić), Radivoje Mihajlović (sudijska organizacija) i Velibor Mladenović (trenerska organizacija).
Predlog je prihvaćen kao i inicijativa da se da podrška Ratku Borovnici za novi mandat na mestu predsednika FS Vojvodine.

Na fotografiji je novi predsednik FSG Zrenjanin, Vladimir Božović

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh