I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Božićni poklon petočlanoj porodici Novković iz Knićanina

Ivana Novković iz Knićanina, samohrana majka četvoro dece, dobila je na korišćenje stan u dvorištu tamošnje osnovne škole „Stevan Knićanin“.

Knicanin_porodica_4

Do sada je ova porodica živela u potpuno nefunkcionalnoj i nebezbednoj kući u Knićaninu, bez struje i mogućnosti za grejanje, i nakon dogovora Grada Zrenjanina i Školskog odbora te škole, stan u objektu koji koristi škola za svoje potrebe, a koji tokom poslednje dve godine nema stanare, ustupljen je Ivani i njenoj deci. Akcijom meštana Knićanina izvršena je i rekonstrukcija dela tog objekta.

Ovu porodicu posetili su danas zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i član Gradskog veća Slaviša Vlačić, u društvu predstavnika mesne zajednice „Vojvoda Stevan Knićanin“.

Fordomanija

Knicanin_porodica_3

– Najstarije dete u porodici Novković ima 13 godina, a najmlađe 18 meseci. Iskoristili smo priliku da na Badnji dan posetimo ovu petočlanu porodicu, podelimo deci božićne poklone i na ovaj način pokažemo da Grad Zrenjanin brine o svojim ugroženim sugrađanima i da im izlazimo u susret koliko je to u našim mogućnostima. Želja nam je bila i da ovoj deci omogućimo nastavak školovanja i život u bezbednim uslovima kakve imaju u ovom stanu – rekao je Saša Santovac.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh