I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Borovčanin podržao otvaranje Omladinskog kluba u Zrenjaninu

Državni sekretar Ministarstva za sport i omladinu Nenad Borovčanin posetio je danas Zrenjanin na inicijativu Skupštine grada koja je izrazila nameru da ubrza proces otvaranja Omladinskog kluba u gradu, projekta Kancelarije za mlade.

Borovcanin i Bulajic I love Zrenjanin

Predsednik Skupštine Zrenjanina Radovan Bulajić pojasnio je predstavniku Ministarstva da će grad ove godine za rad Kancelarije za mlade izdvojiti ukupno 1.200.000 dinara što je, prema njegovim rečima, nedovoljno i za redovne aktivnosti i otvaranje Omladinskog kluba. Naime, budući klub u kojem će mladi iz celog grada imati mogućnost da se okupljaju i učestvuju u kreativnim projektima, nalaziće se prostorijama u Kulturnom centru Zrenjanina, koje je neophodno preurediti  i prilagoditi nameni.

Kancelarija za mlade u Zrenjaninu je na dobrom glasu i uvek može očekivati podršku Ministarstva za sport i omladinu. U ponedeljak će u okviru Ministarstva biti raspisan konkurs ukupne vrednosti od 240.000.000 dinara namenjen Udruženjima i Nevladinim organizacijama koji se bave pitanjima mladih, i mislim da bi zrenjaninska Kancelarija trebala da pomogne svim mladima u gradu da realizuju projekte i iskoriste šansu da učine nešto za sebe i svoj grad – rekao je Borovčanin.

PerSu marketi

Neposredno pre obilaska budućih prostorija u Kulturnom centru, saradnici Kancelarije za mlade izvestili su državnog sekretara da je formiranje Omladinskog kluba u završnoj fazi i da će već 20. februara biti plasiran prvi pilot projekat.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

borovcanin pise pismo

Nenad Borovčanin obišao je i glavnu gradsku ulicu i učestvovao  u akciji “Napiši pismo voljenoj osobi” koju su organizovali aktivisti Kancelarije za mlade, Zone unapređenog poslovanja (BID) i organizacije Crvenog krsta Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh