I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

BORBA SE NASTAVLJA: Prikupljen novac za lečenje Miloša Guteše

Nedavni apel za prikupljanje novca u cilju nastavka lečenja Miloša Guteše bio je uspešan. Veliki broj humanih ljudi odazvao se pozivu da do 15. jula prikupi 40.000 evra za još jednu terapiju te je, kako nam je Miloš potvrdio, lečenje na jednoj od klinika u Frankfurtu nastavljeno.

– Prikupljen je novac za terapiju koja je u toku i moje stanje se popravlja iz dana u dan. Doktori su zadovoljni, kaže Miloš Guteša za portal I love Zrenjanin.

Tridesetogodišnjak iz Zrenjanina koji se sedam dugih godina bori sa tumorom na mozgu uputio je zahvalnost svima koji su mogli da pomognu.

PerSu marketi

– Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svim sugrađanima ali i ostalim građanima Srbije koji su i pored teške situacije u državi reagovali i pomogli mi da nastavim borbu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Miloš je do sada dva puta pobeđivao bolest, ali tumor mozga se pokazao kao nepredvidiv. Treća operacija nije dolazila u obzir jer bi mogla da dovede do paralize. Zbog toga, poslednjih nekoliko meseci Miloš se leči u Frankfurtu na specijalizovanim klinikama na kojima je lečenje izuzetno skupo. Iako je u septembru prošle godine dobio usmenu prognozu da ima još “20 dana života”, naš sugrađanin se ne predaje. Da bi nastavio putem koji ga vodi ka potpunom izlečenju i zdravom životu bez zavisnosti o aparatima i lekovima, Milošu je i dalje potrebna podrška i pomoć svih nas.

Kao i do sada, novac je moguće uplaćivati na račune (aktivni su i dinarski i devizni), moguće je slati i sms poruke. Više informacija o načinu doniranja možete dobiti na web stranici www.milosgutesa.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh