I love Zrenjanin portal

 • 3D gradjevinska kuca
 • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Bogata ponuda zanatskog piva, na „34. Danima piva“ u Zrenjaninu

Pored zadovoljstva što na Danima piva u Zrenjaninu ponovo možemo konzumirati „Zrenjaninsko pivo“, ove godine ćemo imati priliku da, uz svetski poznate brendove piva, okusimo i zanatska piva proizvedena na teritoriji Srbije.

Udruženje malih nezavisnih pivara Srbije osnovano je u januaru prošle godine sa ciljem da promoviše upotrebu kvalitetnih prirodnih sastojaka i zanatsku proizvodnju piva. Od sedamnaest „kraft“ pivara koje čine Udruženje, osam njih će učestvovati na 34. Danima piva u Zrenjaninu. Ponudiće oko četrdeset vrsta čuvenog penušavog napitka. U pitanju su:

 1. „Kruger i brent“, Ritiševo
 2. „The black turtle“, Beograd/Kukujevci
 3. „Medved/Sindikat“, Valjevo
 4. „Baš pivo“, Zemun
 5. „Ubska pivara“, Ub
 6. „Vrač“, Odžaci
 7. „Zbir“, Novi Sad
 8. „Dilema“, Pančevo

Kraft pivo

Kraft pivo se priprema se u malim pivarama. Radi se o malim serijama i pažnji koja se posvećuje finim detaljima, što je prednost manje proizvodnje.  Ukus kraft piva je vrhunski u svakom pogledu. Mala proizvodnja, vrhunski sastojci , u kombinaciji sa posebnim transportom i skladištenjem, osiguravaju kvalitet, i najsvežiji užitak . Kraft pivo pored klasičnih, može imati i posebne ukuse. Može se dodati sezonsko voće, razni začini i aromatične biljke  uz četiri glavna sastojka (hmelj, voda, pivski kvasac i slad),  kako bi stvorili  jedinstvene ukuse i arome.

I Taxi Zrenjanin

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
 • Divider

 • Divider
Na vrh