I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Bliži se deveti „STRIPOLIS” – Naučite osnove iz oblasti animiranog filma

Festival stripa „Stripolis”, manifestacija posvećena popularizaciji devete umetnosti i svim njenim poklonicima biće održana, deveti put za redom, u Kulturnom centru Zrenjanina od 20. do 22. septembra.

I ove godine sve posetioce očekuju promocije strip izdanja, radionice strip crtanja i ilustracija, tematske tribine, gostovanja relevantnih domaćih autora i stvaralaca iz ove oblasti, filmske projekcije, izložbe, ali i prodaja stripova izdavača koji će, pored bogate ponude, za naše posetioce pripremiti i specijalne popuste.

U okviru festivala „Stripolis”, održaće se radionica koju će voditi gosti festivala Aleksandar Zolotić (ilustrator i strip crtač) i Kosta Rakićević (grafički dizajner i kreativni producent). Oni će pokazati i demonstrirati kako je nastao film „Eho!” uz razgovor i projekciju ovog animiranog filma.

Fordomanija

Radionica je zakazana za petak, 21. septembar sa početkom u 16 časova u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svi koji žele da učestvuju u radionici i nauče prve korake iz oblasti animiranog filma, mogu se prijaviti do 20. septembra na e-mail Kulturnog centra Zrenjanina: kczr@kczr.org

Pogledajte trejler filma „Eho!”

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh