I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Bliže se „Dani piva” – KOMPLETAN PROGRAM na svim lokacijama

U Zrenjaninu će od 28. avgusta do 3. septembra bogatim i raznovrsnim kulturno-umetničkim, zabavnim, muzičkim, sportskim, dramskim i naučnim programima za sugrađane i posetioce svih uzrasta, biti organizovani tradicionalni, 32. po redu „Dani piva“.

Povodom ove manifestacije, danas je u Gradskoj bašti održana konferencija za novinare, na kojoj su govorili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina i PR manifestacije Jadranka Janković Nešić, kao i osnivači grupa Legende” i Kal”, Lazar Marin i Dragan Ristić.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je istakao da će programi ovogodišnje manifestacije biti održani na 15 lokacija s ciljem da 32. „Dani piva“ obore dosadašnju posećenost, ali i da bi se posetioci i gosti upoznali sa svim lepotama grada i srdačnim gostoprimstvom Zrenjaninaca.

I Taxi Zrenjanin

-Bezbednost svih sugrađana će i ove godine biti na najvišem nivou. Ovim putem bih zamolio sve posetioce da budu strpljivi i da po potrebi odgovore na zahteve bezbednosnih službi i policajaca, istakao je Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina, Zoran Ljubotina, istakao je da će pored već tradicionalnih pratećih programa ove godine po prvi put biti organizovano panoramsko razgledanje grada iz autobusa, predstavljanje Republike Mađarske, takmičenje u kuvanju gulaša i pravljenju specijaliteta pod sačem, kao i simpozijum o pivu, pivarstvu i hmelju.

ČLANOVI ZRENJANINSKE FILHARMONIJE TREĆI PUT OTVARAJU MANIFESTACIJU DANI PIVA” NA TRGU SLOBODE

Direktor Roman Bugar je povodom njihovog koncerta izjavio, da će filharmonija ove godine nastupiti sa rekordnih 73 muzičara, koji će sa pobednicima emisije Prvi glas Srbije” Mirnom Radulović i Davorom Jovanovićem, publici predstaviti filmsku muziku iz srpske kinematografije.

Koncert će početi u četvrtak, 31. avgusta sa početkom u 21 časova.

 „LEGENDE” OTVARAJU, A GRUPA „KAL” ZATVARA „DANE PIVA” NA ŽITNOM TRGU

Obraćajući se prisutnima, osnivači muzičkih grupa „Legende” i „Kal” Lazar Marin i Dragan Ristić zahvalili su se organizatorima na ukazanoj prilici da posle mnogo godina ponovo nastupe u okviru ove tradicionalne i veoma posećene manifestacije. Oni su pozvali ljubitelje dobre pesme i druženja da „tokom sedam dana posete „Dane piva”, jer je Zrenjanin grad kulture, tolerancije, poštovanja i dobrog provoda“.

Članovi grupe „Legende” će u utorak, 29. avgusta nakon svečanog dela programa i vatrometa nastupiti u 21.15h, dok će muzičari grupe „Kal” svoje pesme izvoditi u nedelju, 03. septembra od 23h.

KOMPLETAN PROGRAM  32. DANA PIVA” NA SVIM LOKACIJAMA:

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh