I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Bjeloglav: Građani se s pravom žale na nepodnošljive mirise u gradu

Predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruka „Zrepok“, Dragoljub Bjeloglav, uputio je oštre reakcije na račun zrenjaninske kafilerije i emitovanja neprijatnih mirisa u gradu. Bjeloglav je zatražio od nadležnih da se dugogodišnji problem hitno reši. 

„Zrenjanin je prepoznatljiv po privredi, po privlačenju stranih i domaćih investicija, u proteklom periodu se često spominje i turizam kao potencijal Grada i regiona. Grad Zrenjanin je više puta nagrađivan od strane eminentnih institucija kao odlično mesto za investiranje, poslovanje i život, ali ta priznanja i nagrade stanovnicima ništa ne znače ukoliko nemaju zdravu životnu sredinu.

Zrenjaninski poslovni krug “ZREPOK” deli mišljenje velikog dela javnosti o neprihvatljivosti situacije u Zrenjaninu u vezi sa neprijatnim mirisom vazduha koji se neretko širi iz pravca kafilerije. Građani se s pravom žale na nepodnošljive mirise koji im onemogućavaju normalan život. Opravdano postavljaju pitanje u kojoj meri navedeni procesi zagađuju životnu sredinu, tj. da li mogu izazvati trajne posledice po zdravlje.

I Taxi Zrenjanin

Smatramo da su stanovnici našeg Grada sa pravom zabrinuti zbog zagađenja vazduha od strane Kafilerije. Institucije i stručnjaci su potvrdili da ima razloga za brigu kada je u pitanju zagađenje vazduha i mišljenja smo da je neprihvatljivo to što se ekonomski interesi određenih privrednih subjekata stavljaju iznad zdravog životnog okruženja. Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK zahteva od nadležnih institucija da reši ovaj dugogodišnji problem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uvereni smo da celokupno društvo može da se angažuje kako bi se sprečilo da Zrenjaninci žive u gradu koji smrdi. Naš Grad zaslužuje da konačno prodiše punim plućima.“

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh