I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Bjeloglav: Građani se s pravom žale na nepodnošljive mirise u gradu

Predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruka „Zrepok“, Dragoljub Bjeloglav, uputio je oštre reakcije na račun zrenjaninske kafilerije i emitovanja neprijatnih mirisa u gradu. Bjeloglav je zatražio od nadležnih da se dugogodišnji problem hitno reši. 

„Zrenjanin je prepoznatljiv po privredi, po privlačenju stranih i domaćih investicija, u proteklom periodu se često spominje i turizam kao potencijal Grada i regiona. Grad Zrenjanin je više puta nagrađivan od strane eminentnih institucija kao odlično mesto za investiranje, poslovanje i život, ali ta priznanja i nagrade stanovnicima ništa ne znače ukoliko nemaju zdravu životnu sredinu.

Zrenjaninski poslovni krug “ZREPOK” deli mišljenje velikog dela javnosti o neprihvatljivosti situacije u Zrenjaninu u vezi sa neprijatnim mirisom vazduha koji se neretko širi iz pravca kafilerije. Građani se s pravom žale na nepodnošljive mirise koji im onemogućavaju normalan život. Opravdano postavljaju pitanje u kojoj meri navedeni procesi zagađuju životnu sredinu, tj. da li mogu izazvati trajne posledice po zdravlje.

I Taxi Zrenjanin

Smatramo da su stanovnici našeg Grada sa pravom zabrinuti zbog zagađenja vazduha od strane Kafilerije. Institucije i stručnjaci su potvrdili da ima razloga za brigu kada je u pitanju zagađenje vazduha i mišljenja smo da je neprihvatljivo to što se ekonomski interesi određenih privrednih subjekata stavljaju iznad zdravog životnog okruženja. Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK zahteva od nadležnih institucija da reši ovaj dugogodišnji problem.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uvereni smo da celokupno društvo može da se angažuje kako bi se sprečilo da Zrenjaninci žive u gradu koji smrdi. Naš Grad zaslužuje da konačno prodiše punim plućima.“

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh