I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Pogledajte koji vas filmovi očekuju u CineStar-u ove nedelje [TREJLERI]

Bioskopi ˝Cinestar˝ svojim posetiocima pružaju vrhunsku uslugu i zadovoljstvo, uz najveći izbor novih i aktuelnih filmova. U salama opremljenim najboljim zvučnim i video sistemima i najudobnijim sedištima, ovi bioskopi nude kompletan ugođaj.

Ove nedelje, u bioskopu Cinestar Zrenjanin, možete pogledati sledeće projekcije:

Sneško (The Snowman)

Zastrašujući triler reditelja Tomasa Alfredsona, zasnovanom na svetskom bestseleru Joa Nesboa. Kad glavni detektv elitnog kriminalistčkog odeljenja počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktvan. Uz pomoć genijalnog regruta, ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo pre nego što sneg ponovo padne.

I Taxi Zrenjanin

Američki Plaćenik (American Assassin)

Dve decenije nakon Hladnog rata islamistički terorizam je u usponu, a Zamenik glavnog za operacije, Tomas Stensfild, okuplja novi tim tajnih agenata – nevidljivih ljudi – koji će se suočiti s tom rastućom pretnjom u inostranstvu pre nego što ona dosegne američko tlo. Nedugo nakon terorističkog napada, Stensfildova štićenica, Iren Kenedi, pronalazi savršenog kandidata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Među hiljadama onih koji oplakuju žrtve napada nalazi se Mič Rep, student i talentovani sportista koji želi samo jedno – odmazdu. Nakon šest meseci intenzivne obuke Mič će neprijatelju naneti zastrašujuću štetu, ostavljajući za sobom trag mrtvih tela od Istanbula preko Evrope pa sve do Beiruta.

Prokleti pas

Izborom jednog psa Aleksandra, Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler. Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke…

Celokupan repertoar bioskopa Cinestar možete pogledati klikom OVDE

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh