I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Biometeorološka prognoza za vikend

Tokom ovog vikenda, iako će biometeorološka situacija pogodovati hroničnim bolesnicima, savetuje se oprez osobama sa kardiovaskularnim oboljenjima. Savetuje se umerena fizička aktivnost, i adekvatno odevanje.

Subota 21.09.

Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima. Dodatna pažnja se ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu osetiti i astmatičari.  Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi.

Nedelja 22.09.

Nastavlјa se period sa povolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Osobama sa kardiovaskularnim problemima se savetuje izvestan oprez, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu osetiti i cerebrovaskularni bolesnici. Od meteoropatskih reakcija mogući su nesanica i glavobolјa. Preporučuje se adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim dnevnim hodom temperature.

PerSu marketi

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh