I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Biometeorološka prognoza za vikend

Temperatura vazduha u Zrenjaninu izmerena u 10 sati bila je neznatno u minusu – 0,8 stepeni Celzijusa, a vetar je duvao iz pravca severa brzinom od 0,5 metara u sekundi.

Vetar je prošle noći duvao na mahove koji su dosezali i do 17,7 metara u sekundi (63,72 na sat), a smirio se oko 6 sati ujutro. Vazdušni pritisak je 1028 mB dok je relativna vlažnost vazduha 53 %.

Biometeorološke prilike

Subota 23. februar

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Biometeorološka situacija neće pogodovati hroničnim bolesnicima. Zbog očekivanih termičkih uslova u domenu znatno ispod prosečnih vrednosti naročita pažnja je neophodna kod osoba sa cerebrovaskularnim oboljenjima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu razdražljivosti, bolova u mišićima i smanjene radne sposobnosti. Preporučuje se dodatna opreznost učesnicima u saobraćaju.

Nedelja 24. februar

U većem delu zemlje biometeorološke prilike mogu nepovoljno uticati na nervno labilne osobe i cerebrovaskularne bolesnike. U južnim i jugozapadnim krajevima tegobe su moguće kod osoba sa srčanim i reumatskim oboljenjima. Promenljivo raspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su mogući kod meteoropata. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i slojevito odevanje.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh