I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Biometeorološka prognoza za vikend

Temperatura vazduha u Zrenjaninu izmerena u 10 sati bila je neznatno u minusu – 0,8 stepeni Celzijusa, a vetar je duvao iz pravca severa brzinom od 0,5 metara u sekundi.

Vetar je prošle noći duvao na mahove koji su dosezali i do 17,7 metara u sekundi (63,72 na sat), a smirio se oko 6 sati ujutro. Vazdušni pritisak je 1028 mB dok je relativna vlažnost vazduha 53 %.

Biometeorološke prilike

Subota 23. februar

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Biometeorološka situacija neće pogodovati hroničnim bolesnicima. Zbog očekivanih termičkih uslova u domenu znatno ispod prosečnih vrednosti naročita pažnja je neophodna kod osoba sa cerebrovaskularnim oboljenjima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu razdražljivosti, bolova u mišićima i smanjene radne sposobnosti. Preporučuje se dodatna opreznost učesnicima u saobraćaju.

Nedelja 24. februar

U većem delu zemlje biometeorološke prilike mogu nepovoljno uticati na nervno labilne osobe i cerebrovaskularne bolesnike. U južnim i jugozapadnim krajevima tegobe su moguće kod osoba sa srčanim i reumatskim oboljenjima. Promenljivo raspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su mogući kod meteoropata. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i slojevito odevanje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh