I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Biometeorološka prognoza za prvi dan zime i vikend

Temperatura vazduha u Zrenjaninu je 13 stepeni Celzijusa. Osećaju hladnoće pridonosi vetar iz pravca jug-jugoistok koji duva brzinom od 6 m/s.

Vazdušni pritisak je 994 hPa, a vlažnost vazduha je 67%.

Stiže „zima“

Zima nam stiže 22. decembra u 5 sati i 19 minuta – saopštavaju iz Astronomskog društva „Ruđer Bošković“.  Biće to dan sa najkraćom obdanicom jer sunce izlazi u 7 sati i 15 minuta, a zalazi u 15 sati i 58 minuta. Zima nam stiže samo kalendarski jer dnevne temperature su daleko iznad prosečnih, u pojedinim mestima Srbije prognostičari najavljuju i plus 20.

Fordomanija

Zima 2018. (arhiv IloveZrenjanin)

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Biometeorološka prognoza

Subota 21. decembar

Relativno nepovoljne biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Glavobolja i bolovi u mišićima su očekivane meteoropatske reakcije. Povećana pažnja se preporučuje u saobraćaju.

Nedelja 22. decembar

Očekivana biometeorološka situacija nepovoljno će uticati na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje srčanim i psihičkim bolesnicima. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećanje koncentracije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh