I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Biometeorološka prognoza za prvi dan zime i vikend

Temperatura vazduha u Zrenjaninu je 13 stepeni Celzijusa. Osećaju hladnoće pridonosi vetar iz pravca jug-jugoistok koji duva brzinom od 6 m/s.

Vazdušni pritisak je 994 hPa, a vlažnost vazduha je 67%.

Stiže „zima“

Zima nam stiže 22. decembra u 5 sati i 19 minuta – saopštavaju iz Astronomskog društva „Ruđer Bošković“.  Biće to dan sa najkraćom obdanicom jer sunce izlazi u 7 sati i 15 minuta, a zalazi u 15 sati i 58 minuta. Zima nam stiže samo kalendarski jer dnevne temperature su daleko iznad prosečnih, u pojedinim mestima Srbije prognostičari najavljuju i plus 20.

PerSu marketi

Zima 2018. (arhiv IloveZrenjanin)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Biometeorološka prognoza

Subota 21. decembar

Relativno nepovoljne biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Glavobolja i bolovi u mišićima su očekivane meteoropatske reakcije. Povećana pažnja se preporučuje u saobraćaju.

Nedelja 22. decembar

Očekivana biometeorološka situacija nepovoljno će uticati na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje srčanim i psihičkim bolesnicima. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećanje koncentracije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh