I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

BIG Shopping centers novi vlasnik Aviv parka u Zrenjaninu

Kompanija BIG Shopping centers potpisala je ugovor o kupovini 100 odsto vlasništva Aviv Park Zrenjanina, saopšteno je iz te kompanije.

Aviv Park u Zrenjaninu zauzima površinu od 25.000 kvadratnih metara. Kapaciteti ovog tržnog centra su u potpunosti popunjeni. Zakupci su supermarket, bioskop, kafići, restorani, modni lanci, sportske radnje… Na ovom mestu su prisutni domaći i svetski brendovi. Među njima su H&M, C&A, New Yorker, Deichmann, dm, Dexy, Sport Vision, Tehnomanija, Cinestar, JYSK, DIS…

„BIG je danas vlasnik četiri tržna centra u Vojvodini – BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo i BIG Zrenjanin. Odnos sa građanima Vojvodine nam je veoma važan, i mi ćemo nastaviti da podržavamo, i investiramo u ovaj region“, izjavio je Robert Yahav, izvršni direktor BIG Shopping centers Srbija.

PerSu marketi

Podsetimo, BIG je otvorio svoj prvi tržni centar u Novom Sadu 2012. godine, a od tada je postao prihvaćen kao lokalni brend od strane svih građana Vojvodine. Takođe, septembra 2018. godine BIG šoping centri su kupili 100 odsto vlasništva Aviv Parka u Pančevu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

BIG CEE ima ukupno sedam tržnih centara u Srbiji, kao i četiri projekta u kategorijama stambenog, poslovnog i logističkog prostora. BIG CEE nastavlja da investira u Srbiji, na Balkanu i region Centralne i Istočne Evrope.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh