I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Cikloturist Nikola Pešić odvozao 215 km za 11 sati, sve za Lanu Jovanović (FOTO)

Zaljubljenik u biciklizam, cikloturista, jednom rečju avanturista Nikola Pešić iz Zrenjanina, koji većinu svog slobodnog vremena provodi na dva točka, nedavno je svoju strast spojio sa jednom humanitarnom akcijom.

On se odlučio za, kako sam kaže dosada, najveći poduhvat u vožnji na daljinu. Iako u svojoj karijeri beleži i mnogo duže rute, za ovu od Zrenjanina do Bača i nazad sebi je zadao zadatak da je savlada za 12 sati. Svoju vožnju promovisao je putem društvenih mreža i pozvao sve koji ga poznaju da se uključe u prikupljanje sredstava za lečenje male devojčice Lane Jovanović koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

I Taxi Zrenjanin

Na put je krenuo u 6 sati ujutro, a na ruti su mu bila mesta Aradac, Žabalj, Gospođinci, Temerin, Sirig, Zmajevo, Ravno Selo, Despotovo, Pivnice, Ratkovo, Selenča, Bač, a potom sve to obrnutim redom nazad.

– Znam da je preostalo  da se sakupi još oko 350.000 $ što znači da smo blizu cilja, a ovim činom želeo sam da  ujedinim sve koje znam da ih animiram i da što pre sakupimo novac, kako bi Lana na vreme dobila svoj lek koji joj je preko potreban – rekao je Pešić za naš portal.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pešić je zadatu rutu savladao za 11 sati i sa velikim ushićenjem konstaotvao: Lepo je kada čovek u životu ima ljude sa kojima deli iste ciljeve. Danas ste pokazali da ste ljudi i to humani ljudi, a to je najbitnije. Danas ste pokazali da vera u čovečanstvo još uvek postoji.  Danas ste pokazali da ovaj svet neće tek tako propasti.
Bravo, zahvalan sam svakom  ko je  podržao ovu akciju na bilo koji način. FOTO GALERIJA

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh