I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Saznajte sve o budućnosti medija, marketinga i PR-a na prvom BG media festivalu (VIDEO)

Više od 120 iskusnih medijskih profesionalaca učestvovaće na Prvom BG media festivalu, koji će biti održan od 1. do 3. decembra u hotelu „Kraun plaza”.

Na prvoj konferenciji za medije, govorili su neki od panelista i moderatora samog festivala. Bojana Janković, direktor programa i glavni urednik EDU TVa, koja će učestvovati na panelu „Stvaramo li medijske i komunikacijske glupane”, istakla je kako ubrzano doba digitalizacije skraćuje pažnju i koncentraciju ljudi, pogotovo mladih, i kako sadržaji u medijima treba da se promene u edukativnom i obrazovnom smeru, da bi se publika vratila na pravi put.

Prezenter vesti na RTSu, Vladimir Jelić, govorio je o svojoj branši – šta je fenomen TV dnevnika i koliko je važno prezentovati vest na pravi način, pogotovo kada se sa srećnih vesti prelazi na tragične.

PerSu marketi

Vladimir Jelić i Bojana Janković

Medju panelistima na konferenciji bila je i Branislava Antović, koja već 4 godine živi isključivo od svog bloga. Ona će na festivalu učestvovati na panelu „Influence marketing” i kako je objasnila u novim medijima (društvenim mrežama) nisu potrebne samo krpice i dobre fotografije, već i obrazovanje i dobar strateški plan kako bi se od toga moglo živeti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Miša Ćirić, voditelj i urednik emisije „Srbija expo” i generalni menadžer Dijaspora Grupe, biće jedan od panelista na panelu „Globalni brendovi”. On je istakao da je srpski globalni brend izvoz znanja u druge zemlje i da je sa jedne strane dobro što u svetu postoji slika da se u našoj zemlji nalaze stručnjaci iz raznih sfera, ali sa druge strane je loše što odlaze u druge zemlje.

Od moderatora festivala konefrenciji su prisustvovale Katarina Lazarević novinar i autor EDU TVa, Jovana Medić glavni urednik i voditelj IDJ TVa, Vladislava Matović DJ i voditelj Clubbing Tv Adria i Nela Bunčić, prezenter BLIC TVa i PR menadžer BG Media Festivala, koje su pričale o panelima koje će moderirati, kao i koliko su ovakvi događaji važni kako za polaznike u sferi medija i komunikacija tako i za one koji su uveliko u poslu, jer znanje može da se nauči, ali iskustvo mora de se stekne i prenese.

Festival je informativno-obrazovnog karaktera, odnosno na određenom broju panela dugogodišnji profesionalci će izneti deo iskustva koje bi pomoglo studentima i mladima na početku profesionalne karijere da steknu znanje koje ne mogu na univerzitetskim predavanjima. Najvažniji deo programa biće panel diskusije na temu budućnosti žurnalizma, marketinga i odnosa s javnošću. Na ostalim panelima stručnjaci će kroz diskusije ukrštati svoje projekcije o razvijanju medija, komunikacija i marketinga u budućnosti.

Večernji program je za opuštanje nakon napornih diskusija, ali i uspostavljanje poslovnih kontakata: Šou Zorana Kesića, koktel zabave i muzički program. Po završetku festivala svi slušaoci će dobiti zvaničan SERTIFIKAT o odslušanoj konferenciji BUDUĆNOST MEDIJA I KOMUNIKACIJA, na kojoj je govorilo 120 profesionalaca iz Italije, Rusije, Velike Britanije, Španije, Grčke, Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu festivala www.bgmediafestival.com

Pogledajte video snimak cele konferencije za medije

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh