I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Bezuspešna prodaja „Banat semena“

Prodaja „Banat semena“ u Zrenjaninu, koja je zakazana za danas – nije uspela. Imovina „Banat semena“ procenjena je na nešto više od 530 miliona dinara, a jedini ponuđač za kupovinu  stečajnog dužnika kao pravnog lica bio je DOO „Agrium“ iz Sremske Mitrovice, koji je ponudio 155 miliona dinara.

Banat seme Večernje novosti

Neizvesna sudbina preduzeća „Banat seme“

„Odbor poverilaca će zakazati sednicu na kojoj će odlučiti o ovoj ponudi, u skladu sa Zakonom o stečaju i Nacionalnim standardom za upravljanje stečajnom masom. Ukoliko je ponuda,  kao u ovom slučaju, ispod 50% procenjene vrednosti, tada odluku donosi Odbor poverilaca“, rekao je za RTV Dragan Božić, stečajni upravnik.

PerSu marketi

Odbor poverilaca odlučiće naredne nedelje. Ukoliko ponuda bude odbijena, depozit će biti vraćena za mesec i po dana prodaja će biti ponovljena. Za kupovinu suvlasničkog udela Banat semena na silosu u Botošu, koji je zasebno prodavan, takođe je jedan zainteresovan kupac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Ponuda je iznosila 11. 050. 000 dinara, s obzirom da je procenjena vrednost  suvlasničkog udela na celini broj dva 15 miliona znači da je ponuda iznad 50% od procenjene vrednosti i stečajni upravnik je ovu ponudu prihvatio zajedno sa članovima komisije“, istakao je Dragan Božić, stečajni upravnik.

Stečaj u Banat semenu otvoren je 24. novembra 2011, u Privrednom sudu u Zrenjaninu,  na zahtev Razvojne banke Vojvodine

Izvor : Radio televizija Vojvodine Foto : Večernje novosti

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh