I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Bezbednost na prvom mestu – počelo uređenje dvorišta vrtića „Poletarac“

Da bi našim namlađim sugrađanima omogućili bezbednije, bolje i kvalitetnije uslove za boravak u vrtićima, nedavno su počeli radovi na uređenju prostorija vrtića „Poletarac“, u okviru kojeg su u dvorištu ove predškolske ustanove postavljene behoton ploče.

Vaspitačica i rukovodilac dečijeg objekta Danijela Novaković za naš portal je izjavila, da pored što je dvorište vrtića u poslednje vreme bilo u izuzetno lošem stanju, ni kanalizaciona mreža nije adekvatno funkcionisala.

-Ovim putem bih se zahvalila lokalnoj samoupravi i Predškolskoj ustanovi što su uslišili dugogodišnje molbe naših vaspitača i roditelja i uredili dvorište vrtića. Zahvaljujući akciji prikupljanja plastičnih flaša, koju smo nedavno pokrenuli zajedno sa roditeljima mališana, u planu je i obnova stolica i stolova u okviru naših prostorija – istakla je ona.

PerSu marketi

Direktor Predškolske ustanove Zrenjanin Vladimir Petrović je istakao, da se uređenje i postavljanje ploča,  čiji je iznos oko 1,5 miliona dinara, vrše zahvaljujući pomoći i podršci grada Zrenjanina. Izvođač radova je građevinska  firma „Eko-gradnja“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh